Despre noi

Căminul Sf. Dumitru din Pipera este un centru licentiat de Ministerul Muncii și Justitiei Sociale, construit și amenajat la standardele și cerințele Uniunii Europene, asigurând servicii complete pentru îngrijirea persoanelor învârstă, inclusiv pentru persoanele care sunt mai greu deplasabile, ori chiar nedeplasabile.

Căminul Sf. Dumitru este un azil privat, destinat atât îngrijirii persoanelor în vârstă, cât și a bolnavilor de Alzheimer, Parkinson și alte afecțiuni, oferind servicii de asistență permanentă, post-spitalizare și tratament.

Căminul beneficiază de asistența unor medici specialiști colaboratori, precum și a unui medic de familie.

Căminul este situat în nordul Bucureștiului, în cartierul Pipera al orașului Voluntari, pe Bulevardul Pipera (fosta Șosea Pipera-Tunari) vis-a-vis de biserică, având stația de autobuz 445, 456 lângă și la 20 minute de centrul Bucureștiului.

Căminul este compus din 3 vile (Vila A, Vila  B, si Vila C), conținând 35 de dormitoare, 20 băi, sala de mese si spectacole (Palace Room), spălătorie, uscătorie, magazie de alimente, terase, balcoane, foișoare, și spații verzi.

De ce Sfântul Dumitru ?

„Sf. Dumitru este ocrotitorul Bucureștiului și ne-am gândit că ar fi de bun augur să-l avem și ocrotitorul căminului nostru”

Romeo și Julia SALENO

Căminul a fost fondat în anul 2007, la inițiativa soților Romeo și Julia Saleno website Romeo & Julia, cunoscuți pentru acte de caritate, care au implementat pentru prima dată în România Meloterapia, terapie curativa prin intermediul muzicii.

ANSVSAMINISTERUL MUNCIIITMISU